Vauvauinti

Vauvauinnilla tarkoitetaan perheen yhteistä liikunnallista leikkihetkeä vedessä. Vauvauinti tapahtuu kerran viikossa, puoli tuntia kerrallaan lämmitetyssä 32-asteisessa allasvedessä, koulutettujen ohjaajien vetämänä. Vauvauinnin alkujuuret johtavat lämpimiin maihin Australiaan ja Pohjois- Amerikkaan. Näissä maissa yksityisten omistuksessa olevat uima-altaat alkoivat yleistyä ja tapaturmaiset lasten hukkumiskuolemat lisääntyä. Tämän vuoksi 1960 – luvulla alettiin kehittää vauvauintia, joka lisäisi vesiturvallisuutta. Vuoden 2011 tammikuussa vauvauintia on harjoitettu Suomessa jo 30 vuotta.

Vauvauinnin voi aloittaa, kun vauva on täyttänyt kolme kuukautta ja hänellä on painoa viisi kilogrammaa. Vauvauinnissa ei ole tarkoitus tehdä vauvoista kilpauimareita, vaan nimenomaan tarjota perheelle ja vauvalle ensimmäinen yhteinen liikunnallinen harrastus. Perheillä on myös mahdollisuus tutustua toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin.

Vauvauinnin yksityistunnit ovat myös mahdollisia, onko sinulla aika ja allas, mutta ei ohjaajaa? Kysy meiltä.

 

Vauvauinnin tavoitteena on:

olla perheen yhteinen iloinen leikkihetki
luoda sosiaalista kanssakäymistä perheiden välille
olla säännölliseen liikuntaan johtava harrastus
saada lapsi nauttimaan vedestä ja tehdä hänestä veden ystävä
edesauttaa myöhempää uimataidon oppimista
lisätä vesiturvallisuutta
tukea vammaisen lapsen kuntoutusta

Perheuinti

Perheuinnilla tarkoitetaan vauvauinnin jälkeistä uintiharrastusta. Meillä perheuinti on suunnattu 1-3 vuotiaille lapsille.

 

Perheuinnin tavoitteena on:

Tuottaa perheelle iloa ja virkistystä
Edetä leikinomaisesti alkeisuinninopetuksen periaatteiden mukaisesti
Vesiturvallisuuden lisääminen
Vanhempien pelkojen vähentäminen

Merenneitokoulut

Järjestämme merenneitokouluja kurssipohjaisesti yhteistyössä Suomen ensimmäisen ammattimerenneidon Merenneito Riian kanssa. Koulut ovat suunnattu aikuisille ja lapsille. Seuraa ilmoitteluamme facebookissa ja tapahtumat sivulla.

Tapahtumat

Uimakoulut

Järjestämme uimakouluja pienryhmissä sekä yksityisesti. Meillä on myös kokemusta haastavimmista lapsista, sekä kehitysvammaisista lapsista uinnin opetuksessa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Tarjoamme myös uinnin opetusta aikuisille.

Pystymme järjestämään myös kulttuuri sidonnaisia uinteja yksityistunteina tai yksityisryhminä. We can also arrange cultural related swimming sessions in groups or as private lessons. You can use swim burka in our private lessons. Our swimming teacher´s are female´s. Please contact us if you have any guestions.

Uinnin tekniikka opetus

Tarjoamme uinnin tekniikka opetusta aikuisille ja lapsille yksityistunteina. Paikankin voit määrittää! Pyydä tarjous.

Yhteistyökumppanit

Uinnin yksityistuntien hinta määräytyy paikan ja ajan mukaan. Kysy rohkeasti tarjousta! Hinnat alkaen 25€ tunti.