EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen seloste UP! – Lappeenrannan Uintipalvelu oy:n asiakasrekisteristä

Asiakasrekisterin ylläpitäjä:

UP! – Lappeenrannan Uintipalvelu oy
Emmi Kuorttinen
Soskuantie 118
53400 Lappeenranta

info@uinnit.fi
0407644755
www.uinnit.fi

UP! – Lappeenrannan uintipalvelu oy:llä on kolme rekisteriä asiakkaistaan. Käsin kirjoitetut ilmoittautumiskaavakkeet säilytetään muiden ihmisten ulottumattomissa UP! – Lappeenrannan Uintipalvelu oy:n toimistolla ja hävitetään asian mukaisesti perheen lopettaessa uinnin. Ilmoittautumiskaavakkeisiin kirjoitettuja tietoja ei luovuteta koskaan yrityksen ulkopuolisille henkilöille.

Tiedot raskauden/ synnytyksen aikana ilmaantuneista ongelmista, sekä lapsen terveystiedot ovat tärkeitä tietoja vauvauinnin turvallisuuden varmistamisen kannalta.

Yhteystiedoilla varmistetaan laskutuksen ja tiedon välityksen onnistuminen.

Kuukausittain vaihtuvilla listoilla seurataan perheiden käyntiä altaassa. Listoilla on näkyvissä lapsen nimi aulan tiskillämme. Listat hävitetään asian mukaisesti säännöllisesti. Jos haluatte että lapsen nimi ei listoilla näy, ilmoittakaa asiasta UP! – Lappeenrannan Uintipalvelu oy:lle.

Verkkosivuillamme olevaan laskutusohjelman rekisteriin tallennetaan laskutettavan henkilön nimi, sähköpostiosoite, sekä puhelinnumero. Nämä verkkosivut on säännöllisesti päivitetty, sekä suojattu asetuksen vaatimalla tavalla. Laskutus ohjelmaan on pääsyoikeus ainoastaan yrityksen henkilökunnalla. Jos haluatte ,että uinti laskunne tulee teidän eikä lapsenne nimellä, tulee tästä ilmoittaa meille ilmoittautumisen yhteydessä.

Teillä on oikeus vaatia tietojen poistoa rekisteristämme. Tietojen poisto onnistuu ilmoittamalla asiasta Emmi Kuorttiselle. Info@uinnit.fi tai 0407644755.